Webbplats: http://www.stockholmplastikkirurgi.com
E-post: Marie.forseni@stockholmplastikkirurgi.com
Telefon: +46 73-366 05 09

-Stockholm Plastikkirurgi
Kungsgatan 50, 2 tr
11135 Stockholm
Övriga anslutna kirurger

Marie Forseni

Titel: Plastikkirurg
Specialist i plastikkirurgi sedan år: 2002
Profilområde inom estetisk kirurgi: Ansiktskirurgi inkl Face lift, ögonlocksplastik. Bukplastik, inkl circumferent, bröstplastik
Akademisk titel/erfarenhet: Medicine doktor
Förtroendeuppdrag och övriga medlemskap: Styrelsemedlem i Estetiska Injektions Rådet (EIR), tidigare styrelsemedlem i SFEP

Marie Forseni är legitimerad läkare och specialist i plastikkirurgi. Hon har arbetat inom rekonstruktiv- och estetisk plastikkirurgi och har mer än 20 års erfarenhet av detta. Marie utbildades på på Karolinska sjukhuset och ansvarade bla för patienter med ansiktsförlamning.

På Akademikliniken genomgick hon en 2-årig utbildning i estetisk plastikkirurgi.

Marie disputerade år 2000 med en doktorsavhandling. Delar av forskningsarbetet gjordes vid University of California, San Diego.

Hon har också vistats en tid hos Professor Miller vid Division of Plastic and Reconstructive Surgery University of California, Los Angeles.

Marie är grundare och VD på Stockholm Plastikkirurgi där hon välkomnar patienter för rekonstruktiv-och estetisk plastikkirurgi, injektionsbehandlingar och estetisk hudvård.

”Jag har världens roligaste yrke då jag får ta fram det bästa hos människor. För mig är konsultationen med mina patienter viktig. Konsultationen är en förutsättning för att skapa en tydlig bild av patientens önskemål och för att vi ska kunna göra upp en gemensam plan för att nå det slutgiltiga målet på ett medicinskt säkert sätt. De flesta av mina patienter vill ha ett naturligt resultat och det är också det jag tycker om att skapa och många söker upp mig just därför.
2020 grundade jag Stockholm Plastikkirurgi, en klinik som även erbjuder hudvård, injektioner och kosmetisk tatuering"

Marie är medlem i Svensk Plastikkirurgisk Förening (SPKF), medlem och tidigare styrelsemedlem i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi (SFEP) och styrelsemedlem i Estetiska Injektions Rådet (EIR)

Här hittar du Marie Forseni