Jag skulle vilja varna alla våra plastikkirurgkollegor för ett företag som heter Defiso Media. Både jag och Leif Gylbert har råkat ut för dem.

Företaget bygger landningssidor för att öka trafiken till önskat ändamål.
Jag ville öka intresset för Coolsculpting. Jag gav dem uppdraget att lägga upp information om Coolsculpting för att öka trafiken till vår egen hemsida. Jag fick godkänna informationen och var initialt nöjd.

Plötsligt dyker det upp helt galen information om att vi gör 8 liters fettsugning i lokalbedövning, att vi lägger in ”höftimplantat” på män etc. Jag kontaktade en advokat som uppmanade mig att stoppa betalningarna samt hävda kontraktsbrott.

Jag blev senare stämd av Defiso, för uteblivna betalningar + ränta. Vi inledde en rättsprocess som ledde till förlikning, där jag betalade 200 000 kr för att slippa en utdragen rättsprocess, även om min advokat trodde att vi skulle kunna vinna.

De hade nu nyligen oförskämdheten att ånyo kontakta mig för att ytterligare sälja sina tjänster! Om jag inte nappade på det så skulle de vända sig till Akademikliniken.

Enligt min uppfattning är de som arbetar på Defiso mycket oseriösa aktörer som har som affärsidé att stämma sina kunder om de inte kommer överens. Min advokat på Fylgia sa att de hade ett flertal ärenden med detta företag

Hälsningar från Magnus Hober