Östersjökliniken  www.ostersjokliniken.se

Östersjöklinken, en specialbyggd klinik för kirurgisk verksamhet, med bästa tänkbara läge på Öland och med vidunderlig utsikt över Kalmarsund är nu till salu. Kliniken är en väletablerad plastikkirurgisk aktör sedan 11 år tillbaka och har ett bra konkurrensläge i sydöstra Sverige. Även ett avtal med Kalmar läns landsting finns för operativa ingrepp.

I klinikfastighetens rymliga lokaler möts man direkt av en öppen reception och ett inbjudande väntrum. Två-tre mottagningsrum/expeditioner finns, samt två operationssalar utrustade för plastikkirurgi (mjukdelskirurgi) respektive ögonkirurgi. Det finns en uppvakningsenhet med 3-4 platser, två vårdrum samt ett tredje rum som hyrs av ett hudvårdsföretag.

I fastighetens bottenvåning finns två uthyrningsbara och fullt utrustade lägenheter för övernattning av patienter eller personal, en större lokal som är uthyrd för lagerverksamhet, tekniska utrymmen, dubbla omklädningsrum samt förrådsutrymmen. Möjlighet för anpassning av lokalerna efter olika typer av önskemål finns.

Anslutet till fastigheten finns gott om parkeringsplatser, utrymme för tillbyggnad och en välskött sjukhusträdgård med vacker damm.

 

Vid intresse, hör av er till:

Disa Lidman docent i plastikkirurgi     eller     Johan Wiman, dr leg.läk.

disa@ostersjokliniken.se

Algutsrum 232                                                     Tallhagsvägen 42

386 90 Färjestaden                                              393 51 Kalmar

tel 0706 15 0041                                       tel 0704 171656