Skip to content

Stor buk op, förminska bröst , haka och nacke .

Fråga

Jag har fel på min ämnesomsättning och äter medicin för det . Har på drygt 10 år fått en övervikt på 30 kg som jag är väldigt ledsen på. , kan inte använda dom kläder jag vill. . Var på bedömningssamtal , och det kändes inte alls bra då jag gick där i från . Han tyckte jag skulle gå ner 30 kg , och verkade inte förstå att jag inte ätit mig till övervikten . Han har helt rätt att jag behöver gå ner i vikt , men väldigt svårt . Om jag skulle lyckas genom drycker . Kommer inte fettcellerna tillb på magen då ? Annars är det ju utslängda pengar .
Vi pratade ochså om att jag ville ta bort min lite hängande haka han sa då att risken finns att jag får SAS kalkonhals , hemsk tanke och man kunde op bort den men blev då stort ziksak mönster på halsen . Som jag absolut inte vill ha , frågade om man inte kunnde lyfta hude bakom öronen han sa då att jag hadde för tung muskulatur i ansiktet ock det inte skulle hålla , jag har helt normaltstort ansikte . Annars bröst förminska och nacken kunde han op nu . Men sa ska jag hå ner så mycket är det bättre och vänta .

Svar

Hej! Svårt att riktigt ha en uppfattning utan att se bilder. Jag delar uppfattningen att viktnedgång låter som rätt väg att börja. Varje kilo du går ner kommer att ge dig ett bättre resultat efter en operation. Med vänlig hälsning, Anders Liss