Hej!
Jag har för två år sedan gjort en bröstförstoring. Har sedan första början tyckt att dom verkat ojämna. Men nu är de ena bröstet ganska ”fint” medan de andra är jättehängigt och jag uppfattar att det även är större då det hela tiden hoppar ut ur bh:n och de andra sitter kvar som vanligt. Känner mig jätteonöjd och väldigt obekväm när jag har på mig tighta tröjor eller bikini då ena beöstet har tendens att hoppa ur en aning.
Plastkirurgen tycker inte alls att det ser konstigt ut utan tycker att jag ska vara nöjd. Men alla som har sett dom tycker att jag ska klaga pga att dom ser väldigt ojämna ut. Har varit hos en annan läkare för en ”second opinion” och han tyckte att dom skulle ha föreslagit ett bröstlyft samtidigt som förstoringen då de är uppenbart att de skulle ha blivit ”fult”.

Har redan lagt ner så mycket pengar på op och kommer nog inte ha råd att göra ett bröstlyft de närmaste åren. Är bara 21 år & känns inte alls roligt att ha förstört mina bröst.
Så till min fråga, finns det något sätt att få dom att göra om en op och laga till felet? doktorn tycker ju inte att det är något fel med brösten trotts att jag förklarat hur jag känner?