Hejsan!

Jag genomgick en rhinoplastik förra året på grund av min nässkiljevägg men också utseendet. Det blev inte helt som tänkt och min plastikkirurg kommer förmodligen korrigera det som inte blev som tänkt kostnadsfritt men ett annat problem dök upp som jag vid konsultationen inte hade tänkt på/uttryckt mig om tillräckligt tydligt, och nu har jag inte pengar att betala för det problemet vid kommande sekundär operation. Jag antar att han kommer ta betalt för den korrigeringen (i mitt fall nästippen) men som sagt har jag inte råd till det.

Jag mår väldigt dåligt över min näsa och har gjort det sedan jag var liten, idag är jag 20 år, och vill till vilken kostnad som helst ha det fixat.

Min andning har inte blivit mycket bättre och inte utseendet heller. Jag frågade om jag kunde få operationen gratis av min husläkare, men mitt fall bedömdes ”ofarlig” så jag fick betala kostnaderna själv med sparpengar och nu har jag inte råd mer.

Som liten blev jag väldigt retad på grund av min näsa så jag kommer inte nöja mig med mitt utseende nu. Jag tänker på den varje dag.

Har andningsproblem, näsan är sned, har en broskbit/ärrbildning (beroende på vad det är) som dykt upp, och en väldigt asymmetrisk nästipp. Min fråga är: finns det något förbund eller något liknande som hjälper till med sådana fall? Ett ekonomiskt stöd hade för mig, varit ett avgörande för mitt välmående och livskvalité.

Ursäkta om min fråga är oklar och sluddrig, det blir lätt så när jag är upprörd. Tackar så hemskt mycket på förhand!

Med vänliga hälsningar, ledsen näs-tjej