Skip to content

nancy andersson

Fråga

Hej!
Jag har bröst implants sen 1985, 28år sen, Jag ska byta de nu, FRÅGA: vad kostar hos er för det, att ta ut mina gammla, o sätt in nya, de är för liten.. B bara o sen har kapsual formation, sen början, men har fått ett pris för 29.990 Tack för svaret. Jag har aldrig varit super njöd med de, de blev hård direkt efter behandlng, så var tvungen att gå in 2-3 gånger i V då, så läkaren kunde break loose the implant, my body rejected them then, This was done in USACalif. så jag kan inte så mycket iformation eller journalen, Inte äns veta vad typ av implant jag har? Men mentor har jag hört är bra? O sen måste säga , vi var 4 tjejer som gick till samma läkaren. Alla var missnöjd.. min systers implant sprack o materialet sped sig till hennes arm osv. O de 2 andra var bara en B cup, så de gjörde om de till en C, o en ox hade hårda som jag? O jag hörde att det händer bara till ca. en av några hundra, o 2 av vi 4 fick det!!?? Så priset för bytning o vilket meterial använder ni? Tack hör av så fort som möjligt, Jag vill gör de nu, under de nästa veckorna. MVH Nancy Andersson
Sen det kan bli massor av scar-tissue in my brest and or on them which can be a health risk… läkaren för se efter han har tagit ut de.. kanske kan få en läkaren utlåtande el nån… jag kanske kan få pengarna tilbks? (landstingnet, el )

Svar

Etersom du har haft dina bröstimplantat ända sedan 1985 är det bra att byta ut dem. Du bör uppsöka en privat plastikkirurgisk klink där du bor för bedömning. Kostnaden för att ta bort implantaten och för att byta ut dem till nya implantat måste du diskutera med kliniken som du besöker. Du kan naturligvis besöka mer än en plastikkirurgisk klinik för bedömning. Då anledningen till din bröstförstoring var kosmetisk och du nu också har en önskan till ytterligare en ny kosmetisk bröstförstoring är det ingenting som landstinget kan hjälpa dig med eller ersätta dig för.