Skip to content

Byte av Bröstimplantat

Fråga

Hej.

Jag har gjort en bröstförstoring 2010 med droppformade implantat, ena på 420cc och andra på 450cc. Jag vill nu byta ut dom till runda implantat med geléhallon på ca 625cc.

Vad är det för pris hos er med Uttag av de jag har och lägga in de jag önskar..?

Jag har varit på konsultation hos tre andra kliniker och dom ger samma förslag/råd.

Jag har snitten i armålorna och inläggen bakom muskeln, dom har alla tre förslagit att lägga snitten i bröstvecken och de nya inläggen under muskeln, ingen korrigering just ut vid sidorna, men få ett lite tajtare mellanrum och en lite högre profil, vilket då skulle räcka med runda implantat på ca 625 – 650cc. Något bröstlyft behövs inte heller.

Mvh Kiina Nilsson

kiinanilsson@icloud.com

Svar

Hej, att ta ut och byta implantat är svårt att göra via armhålorna. Därför är det ofta bäst att göra det genom att lägga ett litet snitt i fåran under brösten, brukar ofta läka fint och inte synas så mycket. Föreslår att Du går in på olika klinikers hemsidor eller går på konsultation där Du tycker det känns bra och får en bedömning och prisuppgift. Tänk på att det numera är ett momsbelagt ingrepp, dvs moms på 25% tillkommer och att avgifter för narkos etc kan tillkomma ibland. En del kliniker lämnar Dig ett totalpris för allt, fråga gärna vilken kostnad som skulle kunna tillkomma. Lycka Till! Hälsningar Susan Sandahl, Plastikkirurg