Skip to content

Bröstkorrigering

Fråga

Hej,
Jag gjorde en bröstförstoring senhösten 2018. Kirurgen gjorde fel när han mätte och implantaten hamnade på olika höjd. Jag har korrigerats 4 gånger men det är fortfarande inte bra. Jag har även köpt till 5 års garanti. Nu på mitt senaste besök har kirurgen bestämt sig för att det ser tillräckligt bra ut och vill inte operera igen. Det gör mig givetvis mycket ledsen för att jag ser mig själv i spegeln med ett bröst som hänger längre ned. Den senaste gången så sydde kirurgen in vecket, det höll i 2 månader och jag får känslan att han visste om att det inte skulle fungera i längden men bara ville bli av med mig och operera med den enklaste metoden för att det är billigast att göra så.

Vad kostar en korrigering på en annan klinik i snitt?
Kan jag begära en del av pengarna tillbaka för att kirurgen har gjort fel från början? Jag har dokumenterat allt samt har en bild på när han ritade på mig där man ser att han ritat fel.
Vad ska jag göra?

Svar

Hej! Vad tråkigt att det har blivit så här. Mitt råd till dig är att boka en tid för en "second opinion" på en annan klinik, och se vilka råd du får där. Ofta kan sedan din "nya" och din "gamla" kirurg lösa detta sinsemellan på för dig bästa tänkbara sätt.