Hej!
Jag har för knappt ett år sedan gjort en bröstförstoring med hjälp av eget fett. Har ammat tre barn på kort tid och detta har gjort mina bröst ”urpumpade” därför kändes detta som ett mycket bra alternativ. Jag gjorde operationen hos Gerlee plastkkirurgi i Helsingborg och betalade 36 000kr vilket kändes rimligt.
Operationen gick bra och jag var till en början väldigt nöjd men redan efter två månader såg brösten ut som innan operationen. Var på återbesök och fick medhåll av Dr Gerlee att operationen inte gav det väntade resultatet, eller rättare sagt inget resultat. Jag kom dit med en förväntning av en B-kupa men sitter idag kvar med en knapp A-kupa som hänger. (Bildbesiv finns i min journal)
Dr Gerlee föreslog att vi skulle göra en bröstförstoring med implantat istället och efter att ha satt mig in i detta så kändes det som den bästa lösningen, problemet är dock att de inte är villiga att varken rabattera den nya operationen eller ge mig pengar tillbaka för den misslyckade….
Jag kan vara villig att betala ett självkostnadspris för det hela men inte en helt ny operation då de 36 000kr som jag har betalat är kastade i sjön, har inte riktigt den ekonomin att klara detta.
När jag diskutera det hela med dem får jag veta att det inte finns något konsumetstöd i dessa frågor så de har rätten på sin sida oavsett… Kan det verkligen vara så?
De verkade så väldigt måna om sina patienter och jag sitter på ruta ett igen men 36 000kr fattigare.
Jag har både mailat och ringt men utan resultat.
Tacksam för svar på hur jag kan gå vidare…. MVH /L