Skip to content

Bottoms Up: The Rise of the Derriere

september 29, 2014

September 26, 2014

Bottoms Up: The Rise of the Derriere

Stuss förstoring, även känd som Brasilian Butt Lift, har vunnit popularitet under de senaste åren med en ökning på 54% enligt den Amerikanska Estetiska Föreningens statistik 2013. Dr Constantino G. Mendieta, en styrelse-certifierad plastikkirurg baserad i Miami, menar att det startades med att vi såg Jennifer Lopez på röda mattan i en grön genomskinlig klänning som accentuerade hennes kurvor. Senast har Kim Kardashians exceptionella kurvor exponerats i Media.

”Den största åldersgruppen som vill ha denna operation utförd är mellan 25-45 år; Men jag har också arbetat med flera 60 och 70 åringar. När vi åldras sjunker ansiktet och det gör också rumpan, så Stuss lyft handlar om att föryngra och lyfta även stuss området. Proceduren är tredimensionell eftersom det inte bara handlar om att göra en stussen större, utan också om att omforma kroppen ”, förklarar Mendieta.

Stuss lyft ger dig kurvor du aldrig tidigare haft och gör att du ser sexig ut i kläder som du aldrig tidigare känt att du fyller ut korrekt.
Det viktigaste här är förbättrat själv förtroende. I slutändan är det det som gör att du mår bra!

Hur man vill omforma rumpan beror på hur smal eller bred man vill att rumpan skall vara, så det är mycket individuellt i fråga om vad man vill uppnå.